Les lligues completen la primera jornada

En la jornada inaugural d'escala i corda han arribat a 60 els trios capitanejats per Francés, Pere Roc II i Puchol II

Trio de Vila-real, amb Puchol II, Tomás i Guillermo
Trio de Vila-real, amb Puchol II, Tomás i Guillermo

La primera jornada de les lligues Bankia d'escala i corda i raspall ha deixat clar que en la competició per equips més important de la temporada no hi ha mai res escrit abans de l'últim quinze.

El trinquet Salvador Sagols de Vila-real va ser l'encarregat d'obrir la competició d'escala i corda. S'enfrontava l'equip de casa, capitanejat per Puchol, contra el de Montserrat, amb Marc al capdavant. L'última vegada que es van enfrontar els dos restos en aquest trinquet va ser en el trofeu Jo Soc i el de Montserrat es va imposar. En aquest inici de lliga Puchol II s'encarregava de no deixar escapar els primers punts jugant a casa, si bé el 60 per 50 suposava que els de Montserrat també sumaven un valuós punt.

Dissabte al Pelai tots esperaven el debut de l'actual campió, De la Vega, però el d'Almussafes va ser baixa d'última hora i en el seu lloc va entrar el debutant Salva Palau. Bona actuació del descendent del mític Juliet d'Alginet, però insuficient per a sumar contra el sòlid trio de Francés, 60 per 35.

Diumenge a la Pobla de Vallbona s'anunciava el trio de Dénia, amb Soro III, Félix i Héctor, vist per molts com un gran candidat al títol. Pere Roc II, Javi i Carlos s'imposaven per 60 a 40.

La classificació de la lliga d'escala i corda queda així:

Equip Punts Partides jugades Partides guanyades

  • Pedreguer-Masymas (Francés, Nacho i Pere): 2 1 1
  • Benidorm (Pere Roc II, Javi i Carlos): 2 1 1
  • Vila-real-SME (Puchol II, Tomás II i Guillermo): 2 1 1
  • Montserrat (Marc, Jesús i Álvaro Gimeno): 1 1 0
  • Murla (Genovés II, Santi i Bueno): 0 0 0
  • Dénia (Soro III, Félix i Héctor): 0 1 0
  • Almussafes (De la Vega, Raúl i Monrabal): 0 1 0

La segona jornada de la lliga d'escala i corda comença divendres a Sueca amb els equips de Pere Roc II i Marc. Dissabte al Pelai juguen els trios de Genovés II i De la Vega i també dissabte, al trinquet de Pedreguer i oferit per la televisió d'À Punt, s'enfronten els trios de Puchol II i Francés.

Raspall

El trinquet del Genovés va ser l'encarregat d'obrir la competició de raspall amb el sempre esperat duel entre els equips capitanejats per Moltó i Ian. El de Barxeta va deixar sense opcions els seus oponents i va aconseguir la victòria per 30 a 15.

Més igualada va ser la partida al trinquet de Bellreguard. Al Zurdo el trio de Pablo superava per la mínima, 30-25, la formació capitanejada per Vercher.

El trinquet d'Oliva tancava la jornada inaugural amb la victòria del trio de Punxa per 30 a 10 contra la formació de Marrahí.

La classificació de raspall queda així:

Equip Punts Partides jugades Partides guanyades

  • El Genovés (Punxa, Tonet IV i Néstor): 2 1 1
  • Barxeta (Moltó, Raúl i Ibiza): 2 1 1
  • Alzira (Pablo, Seve i Lorja): 2 1 1
  • Oliva (Vercher, Sanchis i Javi López): 1 1 0
  • Xeraco (Ian, Canari i Ricardet): 0 1 0
  • Vilanova de Castelló (Marrahí, Roberto i Gabi) 0 1 0

La segona jornada de la lliga de raspall arrancarà dissabte al trinquet de Bellreguard amb els trios de Punxa i Pablo. Diumenge a Guadassuar jugaran els equips de Moltó i Marrahí, i dilluns al trinquet de Xeraco s'enfrontaran els trios d'Ian i Vercher.

També et pot interessar

stats