La Lliga de raspall comença amb triomfs de Xàbia, la Llosa de Ranes i Oliva

Els tres equips han guanyat, respectivament, els trios del Genovés, Barxeta i Xeraco en la primera jornada del campionat

Vercher, durant la partida contra l'equip del Genovés
Vercher, durant la partida contra l'equip del Genovés / Funpival

La primera jornada de la XL Lliga CaixaBank de raspall ha acabat amb victòria dels equips de Xàbia, la Llosa de Ranes i Oliva, sobre els del Genovés, Barxeta i Xeraco, respectivament. L'equip de Castelló, format per Marrahí, Raúl i Marc, s'estrenarà divendres que ve en la competició.

La partida inaugural de la Lliga va tindre lloc divendres al trinquet del Genovés. Vercher, Lorja i Néstor, de l'equip de Xàbia, van derrotar Ian, Tonet IV i Bossio, del Genovés, per 15-30. La partida va arribar empatada fins al 10-10, però els blaus van guanyar des del rest per a situar-se en 10-15 i ja no van deixar escapar cap joc des del dau, per a imposar-se per 15-25.

La segona partida de la primera jornada la van jugar dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes, on l'equip local, format per Iván, Murcianet i Ricardet, va guanyar per 15-30 Vicent, Seve i Jose, de Barxeta, en un duel on els jocs al rest van ser claus per a decantar la victòria.

La jornada inaugural de la Lliga de raspall ha conclòs aquest diumenge al trinquet d'Oliva amb la partida entre l'equip local, format per Salelles II, Brisca i Sergi, i el de Xeraco, de Montaner, Canari i Ibiza. El trio d'Oliva s’ha adjudicat els dos punts després de véncer per 30-25 al conjunt de Xeraco, que ha sumat un punt. La partida ha tingut dues fases, ja que els olivers han tingut la victòria a tir amb un 25-5, però els xeraquers s’han reactivat per a igualar a 25. La remuntada no s'ha pogut consumar i els locals s'han acabat enduent el triomf.

Els equips de Xàbia i la Llosa de Ranes són els primers líders de la Lliga de raspall, amb dos punts i amb la mateixa diferència de jocs. Tercer és l'equip d'Oliva, també amb dos punts, i quart és el de Xeraco, amb un. Els trios del Genovés i de Barxeta sumen zero punts després de la derrota, com també el de Castelló, que debutarà en la segona jornada.

També et pot interessar

stats