La Lliga fa patir als campions

En escala i corda continuen sense conéixer la victòria les formacions de Soro III, campió individual, i de De la Vega, defensor del títol.

Javi, mitger del trio de Benidorm
Javi, mitger del trio de Benidorm / FUNPIVAL

A les lligues professionals Bankia s'ha obert una bretxa entre els primers i els últims classificats. Els dos equips líders, el capitanejat per Pere Roc II en escala i corda i per Pablo en raspall, es mantenen invictes i amb els huit punts possibles. Per contra, en la part baixa d'escala i corda estan els trios de Soro III i De la Vega, encara sense conéixer la victòria i en raspall està la formació de Moltó que només ha sumat una victòria. És cridaner que els equips cuers són els capitanejats pels últims grans campions individuals, Soro III i Moltó, i l'actual defensor del títol de la lliga d'escala i corda, De la Vega.

La classificació d'escala i corda queda així:

La cinquena jornada comença divendres a Vilamarxant entre els equips de De la Vega i Pere Roc. Dissabte juguen a Pelai els equips de Francés i Marc i diumenge, a Bellreguard, s'anuncien els trios de Soro III i Genovés II.

Per la seua banda, la classificació de raspall està així:

La cinquena jornada de raspall comença divendres a Sueca amb els equips de Ian i Pablo. Dissabte a Oliva juguen les formacions de Moltó i Punxa i diumenge, a Xàbia, s'enfronten els de Marrahí i Vercher.

També et pot interessar

stats