El trio de la Pobla de Vallbona guanya i se sitúa líder provisional

El trio de Vila-real, primers líders de la lliga d'escala i corda
El trio de Vila-real va guanyar aquest dissabte el de Dénia

En l'última partida de la jornada d'escala i corda, el trio de la Pobla de Vallbona, encapçalat per Puchol II va derrotar aquest dilluns el de Montserrat per 60-30 i se sitúa líder provisional de la classificació.

Per darrere, el trio de Vila-real format per Soro III, Javi i Hilari que se situa segon de la classificació d'escala i corda després de derrotar aquest dissabte el trio de Dénia format per Pere Roc II, Félix i Conillet. Els de la Plana Baixa van encarrilar ràpidament la partida fins a finalitzar 60 per 35.

En l'altra partida del cap de setmana, el trio de Pedreguer format per Francés, Tomás II i Héctor va donar la sorpresa aquest dissabte en imposar-se per un ajustat 60 per 55 al trio d'Almussafes format per De la Vega, Pere i Bueno.

Amb aquesta partida, la primera de la Lliga d'escala i corda, el de Pedreguer se situa com a segon de la classificació a l'espera de la pròxima partida que es jugarà aquest dilluns al trinquet de la Pobla de Vallbona entre el trio de la Pobla de Vallbona, format per Puchol II, Santi i Carlos, i el de Montserrat, format per Marc, Jesús i Guillermo.

També et pot interessar

stats