L'Interpobles de galotxa comença a decidir-se

La final de primera entre Montserrat i el Marquestat serà oferida divendres per la televisió d'À Punt.

Alfarb és seu de les finals
Alfarb és seu de les finals

El XXXIII Campionat Autonòmic Interpobles de Galotxa, Gran Premi Edicom va gaudir de la primera gran jornada de finals. Les finals femenines es van disputar al carrer d'Alfarb, amb la presència de quatre clubs: Borbotó, Algímia de la Baronia, Montserrat i Moixent. En la gran final, es van enfrontar els equips de Borbotó i Algímia, dos equips que han sigut els millors de la primera categoria. Borbotó que va jugar amb Mónica, Amparo, Mireia i Irene va aconseguir el seu tercer títol en l'Interpobles de galotxa davant la jove formació d'Algímia, que va jugar amb Marina i Ángela. El resultat va ser 70 a 30.

En la final de segona, Montserrat guanyà el títol contra Moixent per l'ajustat resultat de 70 a 65. Per l'equip de Montserrat van jugar Andrea, Eva, Claudia, Belén i Silvia. Mentre que per l'equip de Moixent van jugar Nerea, Vanesa, Luna, Aroa i N. Moratalla.

En categoria masculina es van jugar les finals de segona, tercera i quarta. En la categoria de plata, l'equip de Massalfassar va guanyar el Meliana B per 70 a 15. En tercera, el títol va ser per a Beniparrell C amb la victòria per 70 a 30 contra Borbotó B i en quarta es va imposar a la formació de Borbotó C enfront de la de Faura B per 70 a 60.

Final de primera, per À Punt

El divendres 6 de desembre, a les 11:30 hores, també en el carrer de pilota d'Alfarb, es disputarà la final de primera categoria masculina entre el Lanzadera Montserrat i l'Ovocity Marquesat B. Partida que serà oferida per la televisió d'À Punt.

Abans, a les 10 hores, es juga la final juvenil entre els equips de Lanzadera Montserrat i el Carraixet Tavernes Blanques.

També et pot interessar