L'individual de raspall ja té semifinalistes: Salelles II, Tonet IV, Moltó i Ian

Els dos primers s'enfrontaran divendres a Piles i els dos últims ho faran diumenge a Xeraco

Tonet IV, durant la partida de quarts de final
Tonet IV, durant la partida de quarts de final / Funpival

Després que aquest diumenge hagen conclòs els quarts de final del campionat individual CaixaBank de raspall Trofeu President de la Generalitat, ja sabem qui són els quatre semifinalistes que es disputaran el títol: Salelles II, Tonet IV, Moltó i Ian.

L'últim jugador que ha aconseguit el bitllet per a les semifinals ha sigut Ian, que ha vençut Marrahí 25 per 15 en una partida que s'ha disputat al trinquet de Xàbia. El seu rival en semifinals serà Moltó que aquest dissabte va guanyar Seve 25 per 0 a Bellreguard.

L'altra semifinal ja estava clara des de divendres: Tonet IV contra Salelles II. El primer va superar Iván 25 per 20 al trinquet del Genovés, i el segon va véncer Vercher 25 per 0 a Oliva.

Les semifinals es disputaran el cap de setmana que ve. Tonet IV i Salelles II jugaran per un lloc en la final el divendres 25 de juny a les 18:30 h al trinquet de Ciscar de Piles. El segon finalista eixirà diumenge de la partida entre Moltó i Marrahí, que es disputarà el diumenge 27 de juny a les 18:30 al trinquet de Xeraco.

També et pot interessar

stats