L'individual d'elit femení de pilota ha arrancat al Genovés

La primera fase ens deixa les victòries de Nerea, Natàlia, Erika i Fanny: les quatre partides van acabar amb idèntic marcador 25-5.

Erika, l'Alqueria d'Asnar
Erika, l'Alqueria d'Asnar / Fedpival

La primera fase de l'individual d'elit femení jugat al Genovés ens deixa les victòries de Nerea, Natàlia, Erika i Fanny. Les quatre partides van acabar amb idèntic marcador 25-5.

Una de les particularitats del campionat individual és que les partides comencen amb el marcador 5-5 a causa de l'esforç que requereix jugar mà a mà. Per tant, quan vostés observen un marcador de 25-5, significa que una jugadora ha fet 4 jocs i l'altra no cap. En pilota valenciana, açò es coneix com "una partida sabatera". Per tant, les quatre partides que es van jugar al Genovés van ser sabateres.

Nerea, de Bicorb, va aprofitar la seua major força per a derrotar Lucía, de Beniparrell. Natàlia, de Bicorb, es va aprofitar de la lesió en un dit de la mà dreta de Cristina, de Beniarbeig, per a aconseguir el triomf. Erika, de l'Alqueriad'Asnar, va fer gala de la seua potent treta per a superar Andrea, de Monserrat. Finalment, Fanny, de Beniarbeig, va fer valdre la seua mà esquerra per a véncer Maria, de Beniparrell.

Les quatre guanyadores de la primera jornada de l’ndividual han aconseguit el bitllet per a la segona fase, on les esperen quatre noves jugadores que són: Myriam, de l'Alqueria d’Asnar; Anabel, de Borbotó; Noèlia, de Beniparrell i Aïda, de Borbotó. Aquesta ronda es jugarà el pròxim dimarts 26 de juny, també al trinquet del Genovés. Els emparellaments i l'horari seran els següents:

- 17:00h MYRIAM (l'Alqueria d’Asnar) contra NEREA (Bicorb)

- 17:45h ANABEL (Borbotó) contra NATÀLIA (Bicorb)

- 18:30h NOÈLIA (Beniparrell) contra ERIKA (l'Alqueria d’Asnar)

- 19:15h AÏDA (Borbotó) contra FANNY (Beniarbeig)

Les cap de sèrie entraran en competició en la ronda de quarts de final que es disputarà al trinquet d’Alcàsser el dimecres 4 de juliol. Estes són: la vigent campiona, Victòria ( Bicorb), la subcampiona, Anna Puertes (Beniparrell), Amparo (Borbotó) i Mar (Bicorb). La fase final de la competició es jugarà íntegrament al trinquet d’Alcàsser. Concretament, les semifinals es jugaran el dimecres 11 de juliol, mentre que les grans finals tindran lloc el diumenge 22 de juliol.

També et pot interessar

stats