L'equip de Vistabella del Maestrat, campió de la XII final del Trofeu Diputació de Castelló d'escala i corda

L'equip format per Marc i Jesús ha derrotat 60 per 35 els representants de Traiguera, José Salvador i Nacho.

L'equip campió del trofeu
L'equip campió del trofeu / @funpival

El trinquet Salvador Sagols de Vila-real ha acollit la XII final del Trofeu Diputació de Castelló d'escala i corda. La lluita pel títol ha enfrontat Marc i Jesús, representants de Vistabella del Maestrat, i l’equip de Traiguera, amb José Salvador i Nacho, dos dels pilotaris que més i millor juguen al recinte castellonenc. Estos últims han accedit a la final després d'haver batut el duo local de Puchol II i Guillermo. Marc i Jesús han arribat a la final després de superar Pere Roc II i Pere, en la semifinal disputada dimarts al trinquet de Massamagrell.

La partida no ha decebut ningú. L'equip de Traiguera, que jugava de blau, ha començat fort, fent set quinzes seguits i provocant dos canvis de pilota per part dels rojos. Amb un joc contundent, el rest de Quart de les Valls i el mitger de Beniparrell han sumat dos parcials de manera consecutiva i s'han posat 25 per 15. El tercer joc és on els dos equips s'han igualat i han començat a jugar de valent. Però al remat, tot i tindre tres pilotes de val per als rojos, no han pogut tancar el parcial i els rivals s'han posat amb tres jocs d'avantatge.

Era el moment de reaccionar per a Marc i Jesús i ho han fet. El rest de Montserrat, campió de l'any passat d'aquest torneig, ha començat a millorar en el rebot, i això ha fet que els rojos hagen fet set jocs consecutius, li han pegat la volta a la partida, i han arribat a tindre un marcador de 50 per 30. No obstant això, els blaus tampoc han abaixat el nivell. Els quinzes han començat a posar-se molt cars ja que els jugadors estaven passant-ho pràcticament tot i fent colps espectaculars. Però la confiança l'ha recuperada l'equip de Vistabella i això s'ha notat molt. Marc ha anat traient el seu millor joc, acompanyat d'un Jesús que no perdonava cap colp i han anat enfonsant l'equip de Traiguera.

Però en el joc que pareixia quasi definitiu per als blaus, han tret el geni i han aconseguit trencar la ratxa després de set jocs dels rojos. Han fet el 50 per 35 i han tornat a ficar-se a la partida. De nou hem vist un nivell altíssim en l'intercanvi de colps amb quinzes molt llargs per a goig del públic, però no ha sigut suficient per capgirar la partida. Un equip roig amb un nivell altíssim ha rematat el duel, contra un equip que no ha regalat cap punt als vencedors fins al final. Al remat, 60 per 35 en una partida que ha durat 1 hora i 40 minuts.

Gran partida, la que s'ha pogut veure en directe per la televisió d'À Punt, i que ens han oferit dos joves jugadors amb molta pegada darrere i dos mitgers més veterans amb un nivell de joc espectacular.

Abans d’aquest duel s'ha disputat el Trofeu Joves Diputació de Castelló. Adrià, Morret i Àlvaro de Vila-real s'han enfrontat a Diego i Guillem amb victòria per als primers per un ajustat 60-55.

També et pot interessar

stats