L'equip del Genovés guanya a Oliva en la segona semifinal de raspall

L'equip de l'Ajuntament del Genovés, representat pel trio de Sergio, ha vençut el de l'Ajuntament d'Oliva per 30-10.

Sergio, Seve i Ricardet han guanyat al trinquet de La Llosa de Ranes
Sergio, Seve i Ricardet han guanyat al trinquet de La Llosa de Ranes / Fundació per la Pilota Valenciana

Sergio, Seve i Ricardet s'han imposat per 30-10 a Montaner, Brisca i Gabi. L'equip de l'Ajuntament del Genovés s'ha enfrontat al d'Oliva en la segona semifinal de la Lliga Bankia de Raspall. En aquesta primera partida, a la Llosa de Ranes, els de Sergio han sigut superiors. La pròxima partida d'aquesta semifinal la jugaran el 31 de març a Bellreguard. L'equip del Genovés ha arribat a la semifinal després de fer una gran lliga regular i hui ha demostrat la seua fortalesa.

L'altra semifinal de raspall, que es va jugar la vespra al trinquet de Piles, posà per davant Moltó, Josep i Lorja, representants de l'equip de Barxeta, que van véncer Marrahí, Tonet IV i Néstor, de Vilanova de Castelló. La partida de tornada serà també el 31 de març, a Xeraco.

En escala i corda, el trio d'Almussafes s'ha imposat per 60-50 al de Pedreguer

L'altra semifinal que s'ha jugat correspon a la modalidat d'escala i corda. L'equip d'Almussafes s'ha imposat per 60-50 al de Pedreguer. La partida l'han jugada al trinquet d'aquesta localitat. El trio De la Vega, Félix i Nacho ha guanyat en una partida molt competida a Francés, Pere i Tomàs II. La partida de tornada es jugarà a Bellreguard la setmana que ve. L'altre semifinalista eixirà de l'enfrontament entre el trio de Benidorm, format per Pere Roc II, Santi i Monrabal II, i el de València, amb Puchol II, Raúl i Bueno.

També et pot interessar

stats