L'equip del Genovés acaba en primer lloc la primera fase

Montaner, Tonet IV i Ibiza passa a la segona fase de la Lliga de raspall amb 10 punts, un més que els equips de Xeraco, Barxeta i Oliva

Genovés acaba primer en raspall

Aquest diumenge s'ha completat la primera fase de la XXXIX Lliga CaixaBank de raspall amb la disputa de la setena i última jornada. El trinquet d'Oliva ha sigut l'escenari de l'última partida, en què Moltó, Canari i José, de l'equip de Barxeta, han guanyat 30-20 contra l'equip local, format per Ian, Brisca i Marc. Amb aquest resultat, els dos equips tanquen la primera fase amb 9 punts, en tercer i quart lloc.

En la primera de les partides disputades aquest cap de setmana el trio de Xàbia, format per Vercher, Sanchis i Ricardet, ha guanyat 30-20 Iván, Lorja i Néstor, d'Ontinyent. En l'altra, Salelles II, Seve i Bossio, de Castelló, s'han acomiadat de la competició amb victòria per 25-30 contra l'equip del Genovés, format per Montaner, Tonet IV i Ibiza.

Precisament el trio del Genovés acaba aquesta primera fase de la Lliga com a líder amb nou punts, un més que els equips de Xeraco, Barxeta i Oliva. Els trios de Xàbia i Ontinyent, amb sis punts cadascun d'ells, també accedeixen a la segona fase de la competició.

També et pot interessar

stats