L’equip d’Alzira recupera el lideratge en la lliga de Raspall

El trio de la Ribera Alta es mostra més sòlid que cap altre en la setena jornada de les fases regulars.

Pablo, Seve i Lorja
Pablo, Seve i Lorja / @funpival

Les lligues professionals Bankia han tancat este diumenge la setena jornada de les seues respectives fases regulars amb dos partides destacades, que han estat propícies per als equips representatius d’Alzira i Vila-real.

El trinquet d’Ontinyent era un dels escenaris este cap de setmana de la Lliga Bankia de raspall. Allí l’equip d’Alzira ha tornat a recuperar el lideratge, a costa de l’equip del Genovés, que manté la quinta. El desenllaç de la partida s’ha decidit des del dau, per tant la partida ha acabat amb els dos parcials d’avantatge per a l’equip d’Alzira. 

El trio de Puchol brilla al trinquet de Xàbia

Pel que fa a la Lliga Bankia d’escala i corda, l’escenari de la batalla ha estat el trinquet de Xàbia, on l’equip de Puchol II, Tomàs II i Guillermo ha superat el de Dénia de Soro III, Félix i Héctor per 60-40.

Els jugadors de l’alt també han oferit als presents i als espectadors que han seguit la partida en directe per À Punt, una gran confrontació.

Han començat forts des del principi els representants de Vila-real, amb un marcador que s’ha posat 15-35, cosa que reflectia la diferència inicial sobre les lloses.

Però s’ha produït la reacció roja i la partida s’ha convertit en un gran espectacle. Soro III, Félix i Héctor han arribat a situar-se a un joc dels seus rivals (40-45). I ací s’ha quedat la remuntada, encara que Puchol II, Tomàs II i Guillermo han hagut de bregar per a sumar els quatre jocs següents.

Este desenllaç deixa a Puchol II, Tomàs II i Guillermo en la segona posició de la taula mentre que Soro III, Félix i Héctor continuen com a quints.

També et pot interessar

stats