L’equip de Bicorb intentarà revalidar el títol de Lliga contra el de Beniparrell

Les de Bicorb jugaran en trio, però les de Beniparrell ho faran en parella i a casa

Finalistes de la Lliga Bankia de Raspall d’Elit Femení 2019
Finalistes de la Lliga Bankia de Raspall d’Elit Femení 2019 / @fedpival

Dissabte 15 de juny, a les 19 hores, al carrer de pilota ‘'El Surdo'’ de Beniparrell es jugarà la final de la Lliga Bankia de Raspall d’Elit Femení 2019 amb el testimoni de les càmeres de la televisió d’À Punt en directe. A la final han arribat l’equip de Bicorb format per Mar, Victòria i Aida, i el de Beniparrell, que representen les germanes Ana i Noelia Puertes.

L’acte de presentació ha tingut lloc a la seu central de Bankia a València i ací el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, ha destacat la importància de la dona en l’esport. “Des de la Federació estem tractant de posicionar l’esport femení en el lloc que ha d’ocupar. Les jugadores són un clar exemple per a la pilota valenciana de hui dia per tots els valors que transmeten. Complementen aquest esport amb esperit de superació i sacrifici”.

Per la seua part, el coordinador de Pilota de la Generalitat, Sebastià Giner, ha remarcat que “l’equip de Bicorp torna un any més a la final i defensarà el títol enfront del de Beniparrell. Es tracta de dos equips de molt alt nivell i ben compenetrats que garantiran un gran espectacle, que es consolida gràcies al patrocini de Bankia, que manté el seu compromís amb el nostre esport, i un any més amb la presència de les càmeres d’À Punt Mèdia”.

També et pot interessar

stats