L'equip de Benidorm d'escala i corda guanya el de Vila-real 60-55 i és líder provisional

Pel que fa al raspall, l'equip de Xeraco, encapçalat per Pablo, ha vençut el de Barxeta per 25 a 15. Demà es jugarà l'última partida de la fase regular.

Pere Roc II en la partida de Pelai. 	Imatge: Paula Sanz
Pere Roc II en la partida de Pelai. Imatge: Paula Sanz
17 de març 2019 - 00:10

En la lliga Bankia d'escala i corda, hui s'ha jugat la penúltima partida de la fase regular. L'equip de Benidorm, format pel trio de Pere Roc II, Santi i Monrabal II, ha guanyat el de Soro III, Jesús i Carlos, representants de Vila-real, per 60-55 al trinquet de Pelai. Un resultat molt ajustat que demostra la igualtat que ha tingut la partida. L'equip blau, ja eliminat de la competició, ha volgut dir adeu oferint una gran imatge als aficionats.

En aquests moments, els de Benidorm són els primers de la lliga regular, a l'espera de la partida que queda i que enfrontarà el trio de Puchol II, Raúl i Bueno contra el de De la Vega, Félix i Nacho. 

Amb els equips de València, Almussafes, Benidorm i Pedreguer ja classificats per a les semifinals, la jornada servirà per a aclarir les posicions definitives a la fase regular. Les semifinals començaran a jugar-se a partir del proper dia 23 de març.

Pel que fa al raspall, l'equip de Xeraco de Pablo Canari i Raül, ha vençut el de Barxeta format per Moltó, Josep i Lorja, per 25 a 15. Demà es tancarà la jornada al trinquet d’Oliva. A les 11:30 i en directe per la televisió d'À Punt, el trio de Marrahí, Tonet IV i Néstor, es veurà les cares amb el de Montaner, Brisca i Gabi. El resultat tancarà definitivament la classificació. 

Els quatre equips classificats per a les semifinals són els trios representants dels ajuntaments del Genovés, Barxeta, Vilanova de Castelló i Oliva. Les semifinals començaran a jugar-se a Piles, el 22 de març.

També et pot interessar

stats