L'Autonòmic de galotxa ja té emparellaments per als quarts de final

La competició, si l'emergència sanitària ho permet, torna el 4 de juliol. Per sorteig, l'equip de Beniparrell es classifica directament per a semifinals.

Martí, de l'equip de Faura.
Martí, de l'equip de Faura.

A la seu de la Federació de Pilota Valenciana s'ha fet, via telemàtica, el sorteig d'emparellaments de les eliminatòries del 45 Campionat Autonòmic de Galotxa, Trofeu El Corte Inglés. Un total de 18 categories podran tornar a jugar, si l'emergència sanitària ho permet, després d'una parada de quasi quatre mesos.

Les primeres partides que es tornaran a jugar es disputaran la primera setmana de juliol. Les finals es jugarien, segons les previsions, entre finals de juliol i la primera quinzena d'agost. S'ha plantejat fer les finals escolars el primer cap de setmana d'agost, com també les finals de les categories de trinquet. La competició de carrer i la femenina disputarien les primeres finals els dies 25 i 26 de juliol, i la final absoluta el dissabte 8 o el diumenge 9 d'agost.

En el sorteig de primera, en categoria de carrer han entrat set equips. S'han emparellat sis equips en tres eliminatòries de quarts de final i un equip s'ha classificat directament per a semifinals.

Els quarts de final es jugaran el 4 i l'11 de juliol i el sorteig de primera categoria ha quedat així:

  • Faura contra Marquesat
  • Quart de les Valls contra Foios
  • Montserrat contra Marquesat B

L'equip de Beniparrell es classifica directament per a jugar les semifinals que es jugaran el 18 i el 25 de juliol.

També et pot interessar

stats