La joventut contra la veterania en la final de la Copa Diputació de València de Frontó

La final, que es juga diumenge a Almussafes, serà televisada en directe per À Punt Mèdia.

Carlos i de la Vega representen Almussafes
Carlos i de la Vega representen Almussafes / Funpival

La partida, que enfrontarà Genovés II i Adrián contra De la Vega i Carlos, s'ha presentat aquest dimarts a la seu de la institució provincial. A l'acte han acudit la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García; el president de la Federació, José Daniel Sanjuan; el vicepresident de la Fundació, Josep Maria Cataluña, i els jugadors Carlos, de Massalfassar, i Luis de la Vega, d'Almussafes.

Josep Cabanes, Genovés II, ha excusat la seua presència perquè la seua dona s'ha posat de part i a les tres de la vesprada ha vingut al món la primera filla del matrimoni. De la Vega aspira a aconseguir el seu primer títol en la segona final que disputa mentre que Carlos s’estrena com a finalista i, per tant, també es proclamaria campió per primera vegada.

El davanter de Massalfassar ha destacat la qualitat dels seus rivals, però veu al seu equip capacitat per a emportar-se tan preuat guardó. Pel que fa a la manera d'aconseguir-ho, el pilotari ha assenyalat: “hem de mantindre la mateixa línia de joc que hem portat durant el campionat i amb aquesta parella en concret haurem de buscar el joc darrere perquè no entren a rematar amb comoditat”, explicava Carlos.

A De la Vega se li ha preguntat per les principals armes per a superar dos contrincants de l’entitat de Genovés II i Adrián de Museros. El jugador d’Almussafes ha manifestat que són “la seguretat, la solidesa i el fet de no errar cap pilota, a més de la treta de Carlos. Jugar en ma casa, davant de la meua gent, també serà un plus a favor nostre”.

Genovés aspira a sumar el tercer trofeu en la quinta final. Per a Adrián de Museros seria el primer en dues finals disputades.

També et pot interessar

stats