José Salvador fa la campanada en eliminar De la Vega en quarts de final de l'Individual

L'escaleter de Quart de les Valls es va imposar per 60-35 al trinquet de Guadassuar

José Salvador és el primer semifinalista en escala i corda
José Salvador és el primer semifinalista en escala i corda / Funpival

Abans de la partida tots els aficionats i, fins i tot jugadors professionals, eren de l'opinió unànime que la partida entre De la Vega i José Salvador era la més atractiva dels quarts de final. El trinquet de Guadassuar va registrar una magnífica entrada i el públic se'n va anar satisfet a casa amb l'espectacle que van oferir dos jugadors de només vint anys, però amb unes mans molt boniques.

José Salvador va eixir molt convençut a la canxa i va fer els dos primers jocs seguits (15-25). De la Vega els va neutralitzar i va posar el 25-25 al marcador. Tot seguit, José Salvador es va dedicar a buscar-li la dreta al seu contrari i, d'aquesta manera, se'n va anar tres jocs per davant (25-40). En descàrrec de De la Vega, s'ha de dir que l'escaleter d'Almussafes arrossegava molèsties en la mà i que nou dies enrere s'havia infiltrat, raó per la qual no es trobava còmode.

Salvador va administrar molt bé la renda dels tres jocs i la va ampliar fins al marcador definitiu de 60-35 a favor seu. Ara espera rival en semifinals, el qual eixirà de l'eliminatòria que jugaran a Sueca Puchol II i Genovés II aquest diumenge i que retransmetrà en directe la televisió d'À Punt.

També et pot interessar

stats