José Ramón i Àngel guanyen la final de la Lliga Promeses de raspall

L'equip de Salelles, Nicolás i Marc s'imposen en la final de la Lliga 2 de raspall disputada a la Llosa de Ranes

El trinquet de la Llosa de Ranes ha sigut l'escenari de la final de la Lliga Promeses de raspall que han guanyat José Ramón i Àngel.
El trinquet de la Llosa de Ranes ha sigut l'escenari de la final de la Lliga Promeses de raspall que han guanyat José Ramón i Àngel.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
Amàlia Sebastián
09 de juny 2018 - 22:33

El trinquet de la Llosa de Ranes, a la Costera, ha sigut l'escenari de la final de la Lliga Promeses de raspall que han guanyat José Ramón i Àngel. Els pilotaris de Canals i Xàbia s'han imposat a la parella formada per Josep, d'Ondara, i Jordi Momparler, de Senyera, per un marcador de 25 per 15, un resultat enganyós perquè, quan la partida estava 20 per 15, José Ramón i Àngel han fet el joc del resto i han guanyat la partida.

D'altra banda, a la final de la Lliga 2 hi havia molta expectació per veure els dos millors restos del moment: Carlos Salelles, d'Oliva, i Ivan, d'Ontinyent. Finalment, l'equip roig de Salelles, acompanyat de Nicolás i Marc, ha aconseguit la victòria 25 per 15 contra el conjunt blau format per Ivan, Saül i Rosen en una partida que han pogut guanyar gràcies a la poderosa dreta del d'Oliva i un major encert a l'hora de jugar pilotes decisives. A la conclusió de la partida, el públic s'ha posat dret per a aplaudir la gran entrega dels sis jugadors.

També et pot interessar

stats