Ja es coneix el calendari de l'Individual d'Escala i Corda 2018

La competició començarà el 5 d'octubre al trinquet de Vila-real i conclourà al trinquet de Pelai el 4 de novembre.

Soro III defensa el títol de campió individual
Soro III defensa el títol de campió individual / Funpival

La 33a edició de la competició més emblemàtica de l’escala i corda professional, el Campionat Individual Bankia Trofeu President de la Generalitat ja coneix les dades. Començarà el 5 d’octubre al trinquet de Vila-real i arriba amb canvis significatius.

En les darreres edicions, els jugadors s’anaven incorporant a la competició en fases diferents d’acord amb els resultats de la temporada anterior. En el present exercici tots els participants començaran en la ronda d’octaus de final. Per tant, els 16 pilotaris hauran de recórrer el mateix camí cap al títol i disputar el mateix nombre de partides.

Amb aquest nou format, la classificació obtinguda en la temporada anterior continua sent la principal referència per a establir les diferents eliminatòries en els dos grups configurats (grup imparell i grup parell).

Els 8 primers classificats de la passada campanya han estat designats caps de sèrie i han estat distribuïts en cada una de les eliminatòries dels octaus de final. Els emparellaments amb els 8 participants restants s’han configurat per sorteig.

El grup imparell el componen Soro III, Puchol II, Genovés II i Santi de Finestrat com a caps de sèrie, a més de Monrabal II i els pilotaris que siguen vencedors en les eliminatòries prèvies que jugaran Francés contra Guillermo, José Salvador contra Pere i Ferrer contra Álvaro Gimeno.

En el grup parell els caps de sèrie són Pere Roc II, Fageca, Bueno i Giner mentre que els seus rivals seran Pablo de Sella, Nacho, Salva i De la Vega.

La competició en cada grup transcorrerà de manera paral·lela fins que queden dos pilotaris, un per cada grup, que s’enfrontaran en la gran final programada per al dia 4 de novembre al trinquet Pelai de València. 

Soro III de Massamagrell és el vigent campió i acumula cinc títols en les huit finals que ha disputat. El net del Tio Pena va perdre el 2010 contra Miguel, el 2011 contra Álvaro i el 2015 contra Puchol II. Per contra, va eixir victoriós en les finals contra Santi (2012), Álvaro (2013), Puchol (2014 i 2016) i Pere Roc (2017).

També et pot interessar

stats