Iván i Seve i Vicent i Lorja lluitaran per la Copa de raspall

L'equip d'Ontinyent han guanyat 25-0 a Salelles II i Tonet IV, i el de Sueca, s'ha imposat 20-25 a Vercher i Raúl

pilota

Els dos primers classificats del grup B són els finalistes de la VII edició de la Copa Diputació de València Caixa Popular de raspall. Iván i Seve, l'equip d'Ontinyent, han derrotat per un contundent 25-0 Salelles II i Tonet IV, del Genovés, en la primera semifinal disputada al trinquet del Genovés. En la segona, que ha tingut lloc al trinquet de Bellreguard, Vicent i Lorja de Sueca s'han imposat 20-25 a Vercher i Raúl, de Xàbia.

En la primera semifinal, el millor equip de la fase regular, el d'Ontinyent, amb sis victòries de sis partides, no ha donat opció a Salelles II i Tonet IV, que han pagat car el fet d'haver quedat segons del grup A després de la derrota en l'última jornada contra Vercher i Raúl.

En la segona, la partida ha sigut molt més igualada i, de fet, ha guanyat la parella que no partia com a favorita. Vicent i Lorja han salvat dos pilotes de partida amb 20-15 en contra i han acabat guanyant 20-25, ja que s'han imposat en l'últim joc al rest. 

La parella que resulte campiona serà inèdita, ja que només Lorja havia arribat a una final de Copa, precisament en la passada edició, tot i que acabà perdent.

També et pot interessar

stats