Ian, Canari i Ricardet, campions de la Lliga de Raspall

Ian, Canari i Ricardet han guanyat la final de la Lliga Bankia de Raspall en imposar-se per 25-5 a Moltó, Tonet IV i Lorja.

Ian, Canari i Ricardet, amb el trofeu que els acredita com a guanyadors de la Lliga de Raspall

L'equip roig, de l'Ajuntament de Senyera, ha derrotat amb claredat els blaus, de l'Ajuntament de Barxeta. El resultat final no semblava el mateix a l'inici de la partida, perquè els dos primers jocs han estat molt igualats. La final ha omplit el trinquet de Bellreguard per a presenciar la partida, que ha despertat la màxima expectació. 

Un mà a mà entre els dos equips per a veure qui desnivellava el marcador. Moltó, Tonet IV i Lorja han resistit el joc d'Ian, Canari i Ricardet, i una de les claus ha sigut que no han trencat la resta. Després s'ha passat a un domini aclaparador dels rojos que han aconseguit la victòria per la via ràpida amb un resultat de 25-5.

L'equip de Senyera ha demostrat major experiència ja que ha fet bones combinacions i s'han mostrat molt superiors. 

La baixada de guàrdia dels blaus ha sigut una de les causes que ha propiciat el resultat de 25-5 perquè Ian, Canari i Ricardet han mostrat un nivell molt alt al llarg de tota la partida.

La clau, el treball en equip

El campió de l'individual de raspall, Ian, suma la primera lliga. El jove pilotari de Senyera, de 22 anys, ha dit després de la partida: "els jocs del principi han sigut molt renyits, nosaltres després hem estat un poquet millor i jo crec que ells no han tingut el seu dia".

José Luis Canari ha comentat que la clau ha estat en el primer joc del traure. "Ian ha tirat de galons, a poc a poc hem anat parlant-nos entre els tres, que al final som un equip, i jo li he dit a Ricardet que sense ell no podem guanyar". 

L'altre campió de la lliga de raspall, Ricardet, ha destacat: "Hem sabut jugar cadascú el seu millor colp en cada moment, i això ha fet que entre els tres guanyem".

Ricardet ha recordat que fa cinc anys, al mateix escenari, el trinquet de Bellreguard, Ian i ell van disputar la final de la lliga juvenil.

La partida s'ha pogut seguir per streaming en el web d'À Punt Mèdia amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Coeter II.

També et pot interessar

stats