Guadi es lesiona a Castelló de Rugat i cau eliminat en la Copa

Pepe Canet, Guadi, no va poder acabar la partida a Castelló de Rugat quan estava jugant-se el pas a les semifinals.

Guadi es disposa a jugar de volea
Guadi es disposa a jugar de volea / Fedpival

Aquesta edició de la Copa Diputació no para deixar-nos jugadors lesionats. Si fa unes setmanes Ian de Senyera es va lesionar dels abductors al trinquet d'Oliva, ara la mala sort li ha tocat a Guadi. El rest de la Llosa de Ranes estava jugant al costat de Canari una partida transcendental contra Mario i Brisca. En joc hi havia el pas a la semifinal. Guadi tenia la partida encarrilada amb un 15-5 al seu favor i val i 30 en el marcador. Amb l'ànsia de voler tancar el joc i posar-se 20-5, Brisca li va jugar una pilota cosida a l'escala amb la mala fortuna que Pepe va xocar amb el muscle contra el caire de la careta.

Ràpidament, tots van intuir que no podria seguir la partida. Guadi se'n va anar a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva on les radiogràfies van descartar cap trencament al muscle o la clavícula. El fet de retirar-se va donar la victòria 25-15 a la parella formada per Mario i Brisca, que s'han classificat primers del grup amb 9 punts. En segon lloc han passat Sergio i Miravalles amb 6 punts.

Sergio i Miravalles jugaran la primera semifinal, que tindrà lloc a Oliva el diumenge 1 de juliol, contra el primer classificat del grup B, l'equip de Moltó i Nèstor. De moment, Mario i Brisca saben que jugaran el dilluns 2 de juliol a Xeraco contra el segon classificat del grup B, que ha d'eixir de l'enfrontament directe entre Pablo i Tonet (3 punts) contra Montaner i Sanchis (2 punts).

També et pot interessar

stats