Guadassuar obri la tercera jornada de lliga

Amb partida de raspall s'obri, al trinquet de Guadassuar, la tercera jornada de les lligues professionals. L'encontre entre els trios capitanejats per Ian i Pablo s'enfronten dimecres en la primera partida de la vesprada.

Pablo, rest de l'equip de Xeraco
Pablo, rest de l'equip de Xeraco / / Funpival
22 de gener 2019 - 22:45

El trinquet de Guadassuar acull aquest dimecres, a les 16:30 hores, la primera de les partides de la tercera jornada de les lligues professionals de pilota. Serà a raspall entre els equips representants de Dénia i Xeraco, amb Ian, Sanchis i Miravalles enfront Pablo, Canari i Raül.

La competició de raspall continua divendres,  a les 18:30 hores, al trinquet del Genovés. L'equip local, format per Sergio, Seve i Ricardet jugarà contra la formació representant d'Oliva, Montaner, Brisca i Gabi. Són els dos trios que encapçalen la classificació després de les dues primeres jornades.

La tercera jornada de raspall finalitza dissabte al trinquet El Zurdo de Bellreguard on s'enfrontaran els equips de Barxeta i Vilanova de Castelló. Es veuen les cares els trios comandats pels dos últims finalistes del Campionat Individual, Moltó i Marrahí. La partida es podrà veure diumenge de matí per la televisió d'À Punt dins del programa Va de bo.

Així està la classificació de la lliga Bankia de raspall:

1- Aj. Genovés: Sergio, Seve i Ricardet 4 punts

2- Aj. Oliva: Montaner, Brisca i Gabi 4 punts

3- Aj. Barxeta: Moltó, Josep i Lorga 2 punts

4- Aj. Dénia: Ian, Sanchis i Miravalles 2 punts

5- Aj. Xeraco: Pablo, Canari i Raúl 0 punts

6- Aj. Vilanova de Castelló: Marrahí, Tonet i Néstor 0 punts

En la modalitat d'escala i corda la jornada començarà divendres al trinquet Salvador Sagols de Vila-real. El trio de Benidorm, amb Pere Roc II, Santi i Monrabal, tindrà a l'altre costat de la corda la formació de Pedreguer, Francés, Pere i Tomás II.

La segona de les partides serà dissabte al trinquet Pelai de València. S'enfrontaran els equips representants de València i Almussafes, Soro III, Jesús i Carlos contra De la Vega, Félix i Nacho.

La jornada es completa diumenge de vesprada al trinquet de Benissa. L'equip de València, líder de la classificació, juga contra la formació de Murla. Puchol II, Raúl i Bueno contra el Genovés II, Javi i Héctor.

La classificació de la Lliga Bankia d'escala i corda està així:

1- Aj. València. Puchol II, Raúl i Bueno 4 punts

2- Aj. Almussafes: De la Vega, Félix i Nacho 4 punts

3- Aj. Benidorm: Pere Roc II, Santi i Monrabal 3 punts

4- Aj. Murla: Genovés II, Javi i Héctor 2 punts

5- Aj. Pedreguer: Francés, Pere i Tomás II 1 punt

6- Aj. Vila-real: Soro III, Jesús i Carlos 1 punt

També et pot interessar

stats