La gran final de la Lliga d'escala i corda, en la tele d'À Punt

Puchol II, Álvaro i Hilari, de la Pobla de Vallbona, i José Salvador, Nacho i Guillermo, de Vila-real, es disputaran el títol de campions dissabte a les 17:30 h al trinquet de Pelai

Puchol II i Álvaro (e) i José Salvador, Nacho i Guillermo (d)
Puchol II i Álvaro (e) i José Salvador, Nacho i Guillermo (d) / Funpival

Els equips de la Pobla de Vallbona, format per Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari, i Vila-real, integrat per José Salvador, Nacho i Guillermo, es disputaran el títol de campió de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda aquest dissabte a les 17:30 h al trinquet de Pelai, amb les càmeres d'À Punt Mèdia com a testimonis.

La final la disputen els dos equips més destacats de la competició. D'una banda, el millor equip de la primera fase, el trio de Puchol II, i de l'altra, el líder en la segona fase, l'equip de José Salvador. La Pobla de Vallbona va necessitar el desempat contra el trio de Montserrat per a accedir a la final, mentre que el de Vila-real va guanyar les dues partides de semifinals contra el de Pedreguer.

Puchol II podria revalidar el títol de campió que ja va aconseguir en l'edició del 2022, mentre que José Salvador, que va guanyar la Lliga 2 l'any passat, podria fer un doblet històric.

També et pot interessar

stats