Giner i Jesús, els amos de l’escala i corda

La parella guanya el Trofeu Generalitat Valenciana després d’una temporada molt complicada.

Giner i Jesús celebren la victòria

La parella formada per Giner i Jesús ha aconseguit el Trofeu Generalitat Valenciana d’escala i corda. Després d’una temporada marcada per la pandèmia, han oferit un espectacle digne d’una final. Una partida molt disputada on els rivals, De la Vega i Natxo, han estat a l’altura d’un duel d’alta exigència, en què qualsevol dels equips hauria sigut un digne guanyador.

Els espectadors han estat d’acord, esta final no els ha decebut. L’equip roig ha guanyat el blau per 60 a 45. Prop d’una hora i quaranta minuts de lluita que ha posat a prova els cossos dels pilotaris. De la Vega i Natxo han eixit amb força i el resultat ha sigut dominar en els dos primers jocs. Una diferència que la destresa de Giner ha retallat fins a aconseguir l’empat a 25, amb una igualtat proporcional al desgast dels jugadors que no donaven cap vaqueta per perduda. Els dos equips es mereixien guanyar i cada descans era necessari per a agafar aire. Empaten a 30 i a 35, i arriba el punt d’inflexió per als rojos, que després d’un joc de quasi deu minuts, s’avancen per primera vegada en el marcador. Imparables i sense pietat, finalment vencen els blaus.

A la mateixa hora se celebrava la final de llargues del Trofeu Diputació d’Alacant a Tibi, on l’equip de Benidorm s’emportava la victòria.