Genovés II i Nacho, semifinalistes de la Copa

Genovés II i Nacho han superat aquesta vesprada Pablo i Héctor per 60 a 40

Genovés II juga una pilota sota la mirada del seu company Nacho.
Genovés II juga una pilota sota la mirada del seu company Nacho. / FUNPIVAL

Després de dues hores d'intensa batalla, la parella formada per Genovés II i Nacho s'ha convertit en la primera semifinalista de la Copa Diputació d'Escala i Corda. Al trinquet de Guadassuar han superat per 60 a 40 a Pablo i Héctor.

Ha sigut una victòria molt treballada, una partida llarga, molt competida, on cada quinze era lluitat fins al límit. La victòria ha sigut justa, però la diferència de quatre jocs és un tant voluminosa davant els mèrits que han fet les dues parelles.

El punt d'Inflexió de l'encontre, on s'ha trencat la màxima igualtat, ha vingut quan el marcador reflectia un 40 per 35. En eixe moment, Genovés II i Nacho han posat una marxa més i han tret dos jocs de manera consecutiva que, a la fi, han resultat definitius. Així i tot, amb 50 per 35, la intensitat en cada quinze ha continuat, però la victòria ja estava encarrilada.

La Copa Diputació d'Escala i Corda continua divendres al trinquet de Vilamarxant. Buscant també jugar les semifinals, la parella formada per Pere Roc II i Tomás s'enfronta a la de Francés i Raúl.

També et pot interessar

stats