Genovés II jugarà la final Individual d'escala i corda en guanyar José Salvador 60 per 30

En raspall, el jove Iván, de 17 anys, es clava en semifinals de l'Individual.

Genovés II jugarà la final Individual d\'escala i corda en guanyar José Salvador 60 per 30
Genovés II jugarà la final Individual d'escala i corda en guanyar José Salvador 60 per 30

10 anys després Genovés II tornarà a jugar una final del Campionat Individual d'escala i corda. Ho ha aconseguit aquest divendres a Vila-real després de superar per 60-30 el jove José Salvador. En un trinquet ple de gom a gom la partida començava molt anivellada. Fins iguals a 30 José Salvador va presentar batalla. Tot seguit, la pressió va sobrepassar el jove de Quart de les Valls i Genovés va traure tot el seu manual per a guanyar la partida i presentar una nova candidatura per a guanyar el seu primer títol del mà a mà. La qualitat que atresoren els dos contendents feia molt atractiva esta partida que no va decebre, encara que, a la fi, la veterania del de la Costera s'imposà a la joventut de Salvador, que, amb tot, va oferir un bon nivell de joc. 

Ara, Genovés, haurà d'esperar per a saber qui serà el seu rival en la gran final que es disputarà el dissabte que ve al trinquet de Pelai. El rival eixirà de la partida entre Soro III i Francés que jugaran este diumenge a les 11:30 h a Guadassuar.

En raspall, Iván remunta i passa a les semifinals

Al trinquet del Genovés, es gaudia d'un esplèndid enfrontament en els quarts de final de l'individual de raspall, en què el jove de 17 anys Iván s'imposava per 25-20 a Moncho. I això a pesar que este segon jugador començà amb un clar avantatge en el marcador després d'aprofitar-se dels nervis que Iván mostrava, fruit de la seua inexperiència. 

Moncho s'avançava tres jocs per cap i complicava les coses al jove rival però aquest, lluny d'acovardir-se, va protagonitzar una remuntada espectacular que el va dur a les semifinals. Ara haurà de vore's les cares al trinquet de Bellreguard amb el seu referent, Moltó, en una partida que es disputarà diumenge 23 de juny a les 18.30 h de la vesprada. 

També et pot interessar

stats