Genovés II haurà d'enfrontar-se a Puchol II en quarts de final

Genovés II, Puchol II, Francés, Roberto, Pere Roc II i Punxa agafen posicions en el Campionat Individual Bankia

Puchol II
Puchol II

En el Campionat Individual Bankia Trofeu President de la Generalitat, Genovés II ha guanyat Santi, de Finestrat, 60 per 40, al trinquet de Xàbia. Una partida d'escala i corda que han pogut veure en directe en el programa Va de bo, de la televisió d'À Punt Mèdia, i que ha fet gaudir l'afició per l'alt nivell entre dos grans jugadors. Amb aquesta victòria, Genovés passa a quarts del Campionat Individual i haurà d'enfrontar-se ara a Puchol II, guanyador en els últims dos anys. L'escalater de Vinalesa va véncer el seu company Marc per 60-35 a Pelai, en una partida que va liderar en tot moment.

El mateix diumenge al trinquet Batista Viñes de Borriana, Pere Roc II va guanyar 60 per 45 a Salva Palau. I al trinquet de Pedreguer, Francés va fer 60 punts a Álvaro, que es va quedar en 25. La jornada va concloure al trinquet El Zurdo, de Bellreguard, on de vesprada es van enfrontar Pablo Sella i Pere, amb el resultat favorable per al mitger de Pedreguer, 60 per 40.

Dissabte a la Llosa de Ranes Roberto va superar Montaner 25 per 20, i el d'Alzira passa a la ronda de huitens de final, on ha d'enfrontar-se a Moltó, campió actual. Al mateix trinquet, quan Punxa guanyava Miravalles 15 per 10, es va detindre el joc per lesió de Miravalles a l'abductor, quan estava traient. Punxa jugarà la final del dia 12 contra el guanyador de la partida entre Moltó i Roberto, programada per al dia 7 al Genovés. A Pedreguer el duel entre Francés i Álvaro Gimeno es va resoldre amb victòria per al de Petrer, 60 per 25.

També et pot interessar

stats