Genovés II elimina Puchol II i es planta en les semifinals de l’Individual (60-45)

Al trinquet de Sueca es va viure una partida antològica gràcies a les pilotes dibuixades de Genovés II

Genovés II va quallar una magnífica actuació
Genovés II va quallar una magnífica actuació / Funpival

Només acabar la partida, Genovés II va declarar als micròfons de la televisió d’À Punt que l’única persona del planeta que confiava en la seua victòria era ell mateix. Potser Genovés tenia tota la raó perquè d’eixida les travesses donaven de 10 a favor del vigent campió individual Puchol II.

El rest de Vinalesa va guanyar la reballada i va triar Miguelín com a feridor amb la qual cosa Genovés començava al dau i amb molt bones sensacions. Genovés va optar per la tècnica a l’hora de combatre la potència de Puchol.

Des del primer quinze, l’escaleter de la Costera es va dedicar a tancar les pilotes a la mà esquerra de Puchol o bé a buscar-li els peus al costat de la careta. Els dos jugadors van traure els jocs del dau de forma alterna fins que José Cabanes va trencar un joc des del rest i li va permetre fer tres jocs seguits.

Amb 55-40 i jugant al rest, Genovés va tindre val per acabar, però una errada del seu feridor va possibilitar que Puchol sumara 45 punts. Al joc següent, Genovés va estar perfecte al dau i va arredonir una gran partida. Aquest divendres per la nit jugarà les semifinals contra José Salvador al trinquet de Vila-real.

També et pot interessar

stats