El Genovés guanya la XXXVII Lliga Bankia de raspall

L'equip de Punxa, Tonet IV i Néstor s'ha imposat 30 per 15 al d’Alzira, format per Pablo, Seve i Lorja en una final memorable al trinquet de Castelló de Rugat.

Una final al trinquet de Castelló de Rugat que passarà a la història no per ser la de la pandèmia
Una final al trinquet de Castelló de Rugat que passarà a la història no per ser la de la pandèmia

Els dos equips havien demostrat en la seua trajectòria fins a les semifinals de la setmana passada que eren els més preparats, els millor i els dos s’ho mereixien, però només en podia quedar un, Genovés o Alzira. I, finalment, la formació de roig de la Costera s’ha endut el botí en la Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València. Tonet IV i Néstor afigen un trofeu nou que acompanyarà a la vitrina el de la Lliga de 2013.

El trio blau de la Ribera va començar molt fort i va anotar-se els dos primers jocs, molt disputats i amb diversos vals. En aquell moment no semblava que el resultat seria el que acaba sent i la incertesa es va prolongar vora una hora. El rojos van reaccionar i es van posar 15 per 10 i els blaus encara van contraatacar per igualar a 15, però els genovesins van refermar-se, a poc a poc, en el joc i ampliaren la distància amb els alzirenys fins a aconseguir el marcador tan desitjat. Bona part de la victòria es degué al 35 colps guanyadors que va anotar l'equip roig, mots d'aquesta provinent de la mà d’un Tonet IV que ha arribat a la final amb una forma excel·lent.

Una final al trinquet de Castelló de Rugat que passarà a la història no per ser la de la pandèmia i les estrictes mesures de seguretat aplicades a l’afició, sinó per l'alt nivell de joc de dos equips insuperables i pel gran espectacle de l'esport autòcton oferit a un públic que va quedar enlluernat.

També et pot interessar

stats