El Genovés i Alzira jugaran la final de raspall

Xeraco i Oliva s'han quedat fora en les semifinals disputades aquest dissabte.

El Genovés i Alzira jugaran la final de raspall
El Genovés i Alzira jugaran la final de raspall

Ja hi ha finalistes per a la Lliga Bankia de Raspall. El trio del Genovés s'ha convertit en el primer classificat al trinquet de Bellreguard, a la Safor. Punxa, Tonet IV i Néstor han guanyat 30 per 10 al grup d'Oliva fomat per Vercher, Sanchis i Javi López. Ha sigut una partida intensa en la qual l'equip roig, que portava avantatge per la recent victòria aconseguida a Oliva, ha dominat des del primer moment, sobretot perquè no ha fet errades destacables en cap moment i ha sabut mantindre una tensió controlada.

El segon finalista és l'equip d'Alzira, format per Pablo, Seve i Lorja, que s'ha imposat 30 per 10 al grup de Xeraco, format per Ian, Canari i Ricardet, en una partida molt renyida jugada a Bellreguard, i que també han pogut seguir en diferit per la televisió d'À Punt. L'equip d'Alzira ha encarrilat la partida des del primer momentt i en només 55 minuts han certificat la seua superioritat. L'escalfor del públic s'ha fet sentir en aquestes primeres partides després del confinament, i els jugadorts ho han agraït.

Al final de les partides els dos grups s'han mostrat satisfets i han declarat que els pròxims dies estaran entregats a la preparació de la final que tindrà lloc al trinquet de Castelló de Rugat. La partida serà també retransmesa en directe per À Punt dissabte que ve, a partir de les sis menys vint de la vesprada, si no hi ha un canvi d'horari.

També et pot interessar

stats