La Fundació de Pilota Valenciana cessa la seua activitat per solidaritat

Deixen de competir tot i poder continuar fent-ho a porta tancada.

El trinquet de Dénia buit
El trinquet de Dénia buit / Twitter: @Funpival

La Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana ha decidit cessar la seua activitat fins al pròxim dia 4 de febrer, dia en què finalitzen les restriccions marcades per les autoritats en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) per solidaritat amb el conjunt de la societat en aquests temps de pandèmia.

Així, tot i la possibilitat de poder continuar competint a causa de la seua condició, han decidit no fer-ho a l'espera que la situació per pandèmia de coronavirus millore en els pròxims dies i setmanes.

La Fundació ha recordat, en un comunicat, que l'esport de la pilota va ser dels primers que van poder reprendre l’activitat i el primer a la Comunitat Valenciana que va recuperar la presència de públic en les instal·lacions, els trinquets, quan la incidència de contagis va millorar després de la primera onada.

A més, asseguren que aquest vot de confiança per part de les autoritats sanitàries i esportives va suposar un privilegi i també una responsabilitat, perquè calia donar exemple. Ara, segons han explicat, i com que les xifres de contagis tornen a ser molt preocupants “la Fundació ha volgut tornar a ser un exemple de responsabilitat i ara de solidaritat”.

També et pot interessar

stats