Dos finalistes i quatre pretendents en l’última jornada del Fundació

Els trinquets de Pedreguer i Xeraco decidiran la configuració de les finals del Campionat Fundació.

Els trios de Marrahí i Moltó
Els trios de Marrahí i Moltó / Funpival
13 de maig 2019 - 19:26

Quan falta una jornada, queden dos finalistes per decidir el Campionat Fundació. En raspall estarà en la partida decisiva pel títol el trio de Moltó, Seve i Ricardet. En escala i corda jugarà la final el trio de Puchol II, Pere i Jesús. Descartats estan els trios capitanejats per Ian, en raspall, i De la Vega, en escala i corda. Per tant, continuen en la lluita les formacions de Sergio, Marrahí, Genovés  II i Pere Roc II. Tot quedarà clar en l’última jornada que es juga este cap de setmana als trinquets de Pedreguer i Xeraco.

La cita al trinquet de Pedreguer serà dissabte 18 de maig. Jornada doble que començarà amb l’enfrontament de raspall a les 17 hores. Marrahí, Sanchis i Canari se la juguen contra Sergio, Tonet IV i Lorja. Qui guanye estarà en la final. A continuació serà la partida d’escala i corda entre els trios que ja tenen clar el seu futur: els de Puchol II i De la Vega.

La lliga regular finalitza diumenge 19 de maig al trinquet de Xeraco. A les 10:30 h jugaran al raspall els trios de Moltó i Ian. Partida de qualitat, però sense transcendència en la classificació. Sí que serà decisiva la partida d’escala i corda que podran veure en directe per la televisió d’À  Punt a partir de les 11.45  h del migdia. Genovés II, Félix i Monrabal s’enfronten a Pere Roc  II, Javi i Carlos. En joc està jugar la final.

Les dos finals del Campionat Fundació seran divendres 24 de maig al trinquet Eusebio de Sueca.

Campionat Individual

Ja estan configurats els calendaris dels dos campionats individuals. Esta setmana comencen a disputar-se les primeres partides corresponents a les eliminatòries prèvies. La primera competició a arrancar serà la de raspall. Dimecres 15 de maig, al trinquet de Castelló de Rugat, es juga el primer mà a mà d’esta edició. Serà en la modalitat de raspall amb Mario de Bicorp i Sanchis de Senyera com a protagonistes.

El mà a mà d’escala i corda arranca divendres en dos escenaris. Al trinquet de Sueca s’enfronten Fageca i Salva Palau. Al trinquet de Vilamarxant juguen Ferrer i José Salvador.

També et pot interessar