La final del Trofeu Diputació de Castelló, en À Punt

Diego d'Onda i Nacho completen el cartell després de superar José Salvador i Guillermo en la segona semifinal

Diego
Diego d'Onda i Nacho (esquerra) i Marc i Álvaro Gimeno (dreta) lluitaran pel títol / Funpival

Ja està decidit el cartell de la final del XIV Trofeu Diputació de Castelló, que emetrà la televisió d'À Punt dissabte que ve a partir de les 18:45 hores des del trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Marc i Álvaro Gimeno s'enfrontaran a Diego d'Onda i Nacho, que van superar dilluns José Salvador i Guillermo per 60-40 en la segona semifinal disputada al trinquet de Borriol. Nacho lluitarà per revalidar el títol que l'any passat va alçar juntament amb Genovés II.

Un dia abans, Marc i Álvaro Gimeno van escriure el seu nom en el cartell de la gran final en véncer Soro III i Santi per 60-35 al trinquet Antoniet d'Almassora, que inaugurava la temporada i era la primera volta que s'estrenava en una competició organitzada per la Fundació per la Pilota Valenciana.

Serà la cinquena vegada que Marc dispute la final del Trofeu Diputació de Castelló en els últims sis anys. Només el 2018, el de Montserrat es va quedar fora de la lluita pel títol per una lesió en el muscle.

Marc ha escrit el seu nom al més alt del quadre d'honor en tres ocasions (2017, 2019 i 2020). L'única final perduda va ser l'any passat contra Genovés II i Nacho amb iguals a 55 i el montserratí adolorit per les rampes en els tantejos finals.

També et pot interessar

stats