La final individual torna a creuar Moltó i Marrahí

La final individual de raspall es podrà seguir en directe per la televisió d'À Punt.

Moltó i Marrahí, en la presentació
Moltó i Marrahí, en la presentació / J.C. Rodríguez

El trinquet d'Oliva viurà diumenge la final del campionat individual de raspall. Es tornen a creuar Moltó de Barxeta i Marrahí de Vilanova de Castelló. L'última vegada va ser el passat 28 d'octubre quan el de Barxeta va aconseguir el seu tercer títol del mà a mà.

Moltó i Marrahí reediten la final de la passada temporada i els dos arriben amb plenitud de forces, com han demostrat al llarg del campionat. Moltó s'ha desfet en semifinals d'Iván, la jove revelació del torneig, mentre que Marrahí ha deixat fora el campió del 2017, Ian de Senyera.

Els dos protagonistes consideren que poc o res es pareixerà la final d'aquest diumenge a la del passat 28 d'octubre: "Canvia pràcticament tot, el trinquet, el pes de la pilota i, fins i tot, la calor. Per tant, també canvia la manera de jugar i crec que l'espectacle que oferirem en aquesta final serà diferent de l'última final que jugarem", ha dit Marrahí.

Els dos ja saben el que significa quedar campió individual. Marrahí el va guanyar en 2015 i Moltó ja suma tres títols: "En cada campionat intente superar-me a mi mateix. És la millor manera per a donar el màxim de nivell que puc donar", afirma el de Barxeta.

En la presentació de la final els dos protagonistes han mostrat el seu respecte cap al rival i han aprovat la decisió d'Oliva com a seu de la final, un trinquet gran que agrada igualment els dos.

La final individual de raspall entre Moltó i Marrahí serà diumenge a les 11:30 hores i la podran seguir en directe per la televisió d'À Punt.

També et pot interessar

stats