La final més esperada

La final de la Lliga Bankia de Raspall serà diumenge a les 11.30 hores, a Bellreguard (la Safor).

 'Jo crec que sí que tindrem final'. Aquest és el missatge tranquil·litzador que ha volgut llançar Alfonso Moltó a l´afició durant la presentació de la final de la Lliga Bankia de Raspall - Trofeu de la Diputació de València, aquest dimecres a la seu de la institució provincial. El rest de Barxeta ha dit que les molèsties en l´abductor estan remetent, gràcies a les sessions de fisioteràpia, i que ha recuperat les 'bones sensacions'. Recordem que el dissabte 17 de març aquestes molèsties li van impedir acabar la partida al trinquet de Bellreguard. Aquest dijous li fan la prova per confirmar que pot jugar. 'Encara no he entrat al trinquet per a provar-me amb intensitat i saber si estic en condicions, però tot apunta que no hi haurà problema', ha declarat.

En la roda de premsa de presentació els jugadors han fet les valoracions sobre aquesta final. Per a ells no hi ha favorits. 'Som dos equips molt igualats. Els dos tenim les mateixes possibilitats', ha declarat Ian. I en la mateixa línia s´ha pronunciat Moltó: 'Les finals sempre són molt igualades'. Els dos equips saben bé que els detalls i el fet de temperar els nervis seran fonamentals.

És la final més esperada pels aficionats, ja que compta amb l´al·licient de veure el duel entre l´actual campió de Lliga, Moltó, contra l´actual campió individual, Ian, que va destronar al de Barxeta en el trinquet de la Llosa de Ranes (la Costera).

La presentació de la final de la Lliga Bankia de Raspall - Trofeu Diputació de València ha estat presidida per la diputada Isabel García, que ha estat acompanyada pel portaveu de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Cataluña, pel vicepresident de la Federació, Armando Mercé, i per Emmanuel Argente, representant de Bankia.

En acabar la presentació, els equips han triat les pilotes de la final. Els dos bàndols han dit que, si guanyen la reballada, triaran anar al dau 'perquè són pilotes noves, és un trinquet que no menteix i es fan molts jocs al dau'.

La final de Lliga Bankia de Raspall se celebra aquest diumenge, 25 de març, al trinquet de Bellreguard, a les 11.30 hores, i serà transmesa en directe a través del web d´À Punt Mèdia, amb la narració del periodista Xavi Alberola i els comentaris del pilotari Coeter II.

També et pot interessar

stats