La Federació de Pilota premia els millors de l'any

El màxim guardó, el Premi Manuel Tarancón, ha sigut per a Pigat II per la seua trajectòria al capdavant de la selecció valenciana.

Tots els premiats en la gala celebrada a València.
Tots els premiats en la gala celebrada a València.

La Federació de Pilota ha premiat els millors de l'any. És l'acte central de totes les activitats que s'organitzen amb motiu del Dia de la Pilota. La cerimònia ha tingut lloc al complex esportiu de la Petxina. S’hi han reconegut jugadors, jugadores, personalitats i entitats que més han destacat pel seu treball, esforç i dedicació al llarg de la temporada.

Per a Pigat II rebre el Premi Manuel Tarancón és la millor manera de tancar una etapa de 17 anys carregats de títols al capdavant de la selecció valenciana.

Tonet IV, del Genovés, i Puchol II, de Vinalesa, han sigut els millors en raspall i en escala i corda. Per la seua banda, els guardons als millors joves han recaigut en José Salvador, Aida i Vercher.

Julio d'Oliva, amb huit títols individuals, ja és tota una llegenda del raspall adaptat i la seua trajectòria ha sigut reconeguda.

Caixa Popular, l'Ajuntament de Massamagrell, Canfali-Marina Alta, l'escola de pilota de la Nucia i el club de pilota d'Almassora han completat el pòdium dels millors de l'any.

També et pot interessar

stats