Èxit de participació en la trobada “Pilota a l'escola"

Vora 750 escolars procedents de la comarca de l'Horta Nord es van concentrar al poliesportiu de Massalfassar.

Èxit de participació en la trobada “Pilota a l'escola"

El programa d'innovació educativa “Pilota a l'escola” que desenvolupa la Federació de Pilota Valenciana (FPV) està cada vegada més consolidat. Enguany ha complit la huitena edició, i per raons de demanda i proximitat geogràfica, s'ha celebrat a Massalfassar, i el 22 de maig es farà a Piles, a la Safor.

750 escolars es van donar cita a Massalfassar

Les trobades de primària, en què es donen cita gran quantitat de col·legis, compten amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso, que aporta les camisetes i les gorres per a tots els participants. En aquest sentit, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, va manifestar “la importància que té fer jornades arreu de la Comunitat Valenciana per a promocionar i apropar la pilota als escolars i facilitar que participen i es relacionen amb altres col·legis".

Carles Fontestad, alcalde de Massalfassar, va mostrar l’interés del consistori per a acollir anualment aquesta concentració d’alumnes, que passen tot el matí jugant a raspall amb la inestimable companyia de jugadors professionals i tècnics. Fins i tot, enguany s’han hagut d’habilitar 4 noves pistes de joc a causa de la gran quantitat d’alumnat que hi ha participat.

També et pot interessar