Els equips de Puchol i Pere Roc lluiten pel Diputació d'Alacant

Aquest divendres es juga la final del Trofeu Diputació d'Alacant al trinquet de Benissa.

Pere Roc II
Pere Roc II / J. A. Monteagudo

Els equips de Puchol i Pere Roc es tornen a enfrontar entre si en la gran final. En la segona jornada de la lligueta disputada a Dénia la victòria va somriure el trio de l'escaleter de Vinalesa, 60-45. La partida va ser molt renyida i es va decidir per xicotets detalls. Ara l'escenari és el trinquet de Benissa, que pot afavorir els jugadors de la Marina Pere Roc i Pere (veí de Benissa). De tota manera, enguany Puchol ha rendit a un gran nivell quan ha tingut Hèctor de mitger al seu costat. El fet de jugar en trios i galeries prohibides pot donar un protagonisme especial als dos punters Carlos i Bueno a l'hora de rematar els quinzes.

Dissabte es jugarà la final del trofeu de raspall Mancomunitat de la Safor al trinquet de Bellreguard. El precedent en la lliga afavoreix el trio de Vercher, Brisca i Josep, que es van imposar 25-0 a Badenes, Coeter i Canari al trinquet de Xeraco. En aquest trofeu juguen dos mitgers en cada equip, amb la qual cosa s'han d'alternar jugant al mig i en la punta. En aquest aspecte, Brisca i Josep es van acoblar millor que el Coeter i Canari.

Dilluns que ve es presentaran a la Diputació de València els equips professionals que jugaran la competició de la Copa de les modalitats d'escala i corda i de raspall. El format habitual ha sigut huit equips, dividit en dos grups de quatre. Passaran els dos millors a les semifinals.

També et pot interessar

stats