Els equips de Montserrat i d'Almussafes obrin la tercera jornada d'escala i corda

Així estan les lligues de pilota

La segona jornada de les lligues de pilota es va tancar diumenge. En raspall, la classificació està molt igualada amb un triple empat en la primera posició. L’equip de Xeraco, comandat per Vicent, se situa al capdavant de la lliga pel millor coeficient de joc, però empatat a 4 punts amb els del Genovés i el d'Oliva. El de Castelló, que debuta en la competició, es queda cuer i és l’únic equip que encara no ha puntuat.

Classificació provisional de la lliga de raspall
Classificació provisional de la lliga de raspall

En escala i corda, el trio de la Pobla de Vallbona continua líder en solitari amb 4 punts. L'equip de Puchol és l’únic que no ha perdut cap partida. La segona plaça és per a la formació de Soro i tanca la taula l’equip de Dénia.

Classificació provisional de la lliga d'escala i corda
Classificació provisional de la lliga d'escala i corda

Aquest dimecres comença la tercera jornada de la lliga d'escala i corda amb una partida al trinquet de Guadassuar entre l'equip de Montserrat i l'equip d'Almussafes.

Dissabte, a partir de les 17:00 hores es podrà veure en directe per la televisió d’À Punt, des del trinquet de Pelai, la partida de la lliga d’escala i corda entre l’equip de Puchol II i el de Giner.

També et pot interessar

stats