Els equips d’Alzira i Benidorm lideren les lligues de pilota

Acabada la quarta jornada, els equips capitanejats per Pere Roc II i Pablo comencen a destacar-se en la classificació.

L'equip de Puchol II, en la partida al trinquet de Pelai
L'equip de Puchol II, en la partida al trinquet de Pelai / Chema Puchades

Aquest cap de setmana s'ha disputat la quarta jornada de les lligues professionals de pilota. Pel que fa a l'escala i corda, en l'última partida jugada al trinquet d'Alzira, l'equip de Benidorm, format per Pere Roc II, Javi i Carlos, ha derrotat el de Murla, que encapçala Genovés II, per 35 a 60.

Aquest resultat confirma el bon estat de forma dels benidormers, que passen a liderar la taula, amb 8 punts, per davant de l'equip de Vila-real, que, de moment, només ha pogut sumar-ne 6. Precisament la partida que ha enfrontat els de la Plana Baixa amb l'equip d'Almussafes al trinquet de Pelai s'ha resolt a favor del trio de Puchol II per un clar 60 per 20. El joc conservador dels de De la Vega ha acabat passant-los factura.

L'altre duel de la jornada ha enfrontat els equips de Soro III i Francés en una partida molt igualada que al remat s'ha decantat per als segons, amb un ajustat 55 per 60.

XXXVII LLIGA BANKIA DE RASPALL – TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Pel que fa a la modalitat de raspall, a Dénia i en directe per la televisió d’À Punt, hem vist el trio de Pablo, d’Alzira, imposar-se al de Moltó, de Barxeta, per un contundent 30-10. Abans s'hi han disputat dues partides molt igualades. La primera, al trinquet del Genovés, entre l'equip local i els representants d'Oliva. L'equip format per Vercher, Sanchis i Javi López s'ha imposat als de casa per 30 a 25. I la segona, a Bellreguard, on el trio d’Ian ha acabat imposant-se al de Marrahí pel mateix marcador. L’equip d’Alzira, format per Pablo, Seve i Lorja, ja suma quatre victòries de quatre, i lidera la classificació de manera destacada, amb 8 punts. Els segueixen a la taula els trios representants del Genovés, amb 6 punts, i d'Oliva amb 5, però amb una partida menys.

D'altra banda, el trinquet de Pelai de València ha acollit aquest cap de setmana la presentació dels 165 alumnes, pertanyents als grups d'entrenament de les escoles de tecnificació de la Comunitat Valenciana. Allí també s'han mostrat les noves equipacions de la temporada.

També et pot interessar