Cap equip classificat matemàticament per a les semifinals de la Lliga de Raspall

En escala i corda, Francés i Genovés es jugaran l'única plaça que ha quedat vacant per a estar en semifinals.

Néstor de Pego és el punter en l'equip de Marrahí
Néstor de Pego és el punter en l'equip de Marrahí / Funpival

La presència en les semifinals de la Lliga de Raspall s'ha posat més cara que mai. Dels sis equips participants, només el de Pablo està descartat. La classificació està encapçalada per Moltó, amb 12 punts; Marrahí i Sergio en tenen 11, mentre que Montaner i Ian en sumen 10. Tot es decidirà aquesta setmana en la darrera jornada. Una partida que pot resultar molt aclaridora és la que jugaran divendres a Piles Ian i Sergio. Les altres dos enfrontaran Marrahí contra Montaner i Moltó contra Pablo. El fet que la victòria només val dos punts i que l'equip que perda però que arribe a 20 punts en sume un, donarà més emoció a la classificació.

En la Lliga d'Escala i Corda ja tenim tres equips classificats: Puchol i De la Vega, amb 13 punts, i Pere Roc, amb 12. Amb 9 punts trobem Francés i Genovés, que dimecres a Guadassuar es jugaran passar a les semifinals. La formació de Soro està matemàticament descartada perquè s'ha quadat amb 8 punts.

Les semifinals es jugaran a doble partit i l'emparellament es farà per sorteig, amb la qual cosa no té influència el fet d'haver quedat primer o quart en la lliga regular.

També et pot interessar

stats