La dona, la pilota i la cultura esportiva valenciana, protagonistes de la VI edició de Va de Dona

Un any més aquesta iniciativa ajudarà a fomentar i a difondre el nostre esport autòcton entre les esportistes

L'acte de presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal.
L'acte de presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal / Federació de Pilota Valenciana

La Federació de Pilota Valenciana ha presentat la VI edició de Va de Dona que arranca aquest divendres amb la celebració de diverses partides en la Universitat Politècnica, i s'estendrà fins al pròxim 4 de març amb un calendari plagat de diferents activitats.

L'activitat esportiva començarà aquesta vesprada a les 17 hores en el trinquet El Genovés de la Universitat Politècnica de València (UPV) i acollirà la final i la lluita pel tercer i quart lloc del VII circuit sub18 de raspall femení trofeu Fundació Trinidad Alfonso.

Després tindrà lloc una taula redona amb el títol ‘Dona pilotaire: camí cap a l'excel·lència’ a les 19 hores a la Casa de l'Alumne de la UPV. A més, en aquest mateix recinte s'inaugurarà l'exposició fotogràfica ‘Dona pilotaire’ de l'artista visual Esti Taboada. L'exposició es podrà visitar fins al 4 de març.

Va de Dona 2022 continuarà el dimarts 1 de març amb un entrenament de la selecció absoluta femenina de One Wall. La cita serà a les 17 hores en la instal·lació esportiva municipal de Campanar al carrer Reina Violant de València.

El divendres 4 de març els actes es traslladaran a la plaça de Manises i als carrers adjacents de la ciutat de València. Aquest dia, a les 16 hores començaran les partides, una fira d'artesania, un taller de guants i un altre de calfament amb iniciació en la pilota valenciana.

Els últims esdeveniments del calendari de Va de Dona tindran lloc el mateix divendres a la plaça de Manises amb la presentació del 39é Campionat Autonòmic de trios en raspall i es tancarà aquesta edició de Va de Dona 2022 amb el lliurament de premis.

També et pot interessar

stats