Dissabte a Pelai es juga la Final del Trofeu Universitat

Puchol II i Hèctor jugaran contra els vigents campions de lliga Pere Roc II, Jesús i Carlos.

Jesús i Puchol II en els extrems
Jesús i Puchol II en els extrems / Funpival

Dimecres es va presentar la final de la tretzena edició del trofeu d'escala i corda Universitat de València. En el cartell s'anuncien Puchol II i Hèctor contra el trio campió de lliga format per Pere Roc II, Jesús i Carlos. A priori és una de les partides més boniques que es poden vore pel bon moment de forma per què passen els cinc jugadors.

Puchol II està ben acoblat a Hèctor, de la Vall de Laguar. Junts van guanyar recentment el Trofeu Casa de la Caritat al mateix Pelai. En l'acte de presentació, l'escaleter de Vinalesa va manifestar que es troba motivat pel fet de jugar contra els campions de lliga. Tot i la dificultat de jugar una parella contra un trio, el rest de Vinalesa opina que han de jugar pràcticament de forma perfecta per a aconseguir la victòria.

Per la seua part, Jesús va expressar que el seu equip té moltes ganes de fer una bona partida contra un dels millors escaleters del moment com és Puchol II. El mitger de Silla va destacar que el trio té molta confiança en si mateix i això provoca que les coses els isquen bé.

Joan Lluis Vives, un enamorat de la pilota

El vicerector de Cultura i Esports, Antonio Ariño, va fer un recordatori de l'insigne filòsof valencià Joan Lluís Vives. "Vives va ser un amant de la pilota en la seua infantesa a València. Per culpa de la Inquisició hagué de fugir de la ciutat, però mai va oblidar les seues arrels i escrigué unes notes sobre pilota", va afegir Ariño. Alhora, el vicerector va anunciar que el 25 d'abril Paco Cabanes, el Genovés, i el grup musical Al Tall rebran el premi Vicent Ventura d'Esports i Cultura.

Els jugadors de la Davis a Pelai

Xavier Puchol ens va comentar l'experiència viscuda diumenge passat a Pelai on va acudir l'equip espanyol de la Copa Davis per a celebrar -a porta tancada- la classificació per a les semifinals. Puchol i Natxo van fer una exhibició d'escala i corda contra Soro i Jesús abans del sopar. Nadal, Ferrer i Feliciano es van quedar bocabadats amb la dificultat i la velocitat que comporta la pilota de vaqueta.

També et pot interessar

stats