Definides les semifinals de la Lliga d'escala i corda

Els equips de Vila-real i Pedreguer i els de Montserrat i la Pobla de Vallbona s'enfrontaran per dos llocs en la gran final

D'esquerra a dreta i de dalt a baix, els equips de Vila-real, Pedreguer, Montserrat i la Pobla de Vallbona
D'esquerra a dreta i de dalt a baix, els equips de Vila-real, Pedreguer, Montserrat i la Pobla de Vallbona

Les semifinals de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda ja estan definides. El líder de la fase regular, l'equip de Vila-real, format per José Salvador, Nacho i Guillermo, s'enfrontarà al de Pedreguer (Giner, Javi i Conillet), després de la derrota d'aquests últims contra Benidorm en l'última jornada de la competició. L'altra semifinal la disputaran els trios de Montserrat (Marc, Pere i Monrabal II) i de la Pobla de Vallbona (Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari).

Vila-real ha assegurat el primer lloc en véncer 60-25 la Pobla de Vallbona en l'última jornada de la fase regular de la Lliga, i la derrota condemna el trio de Puchol II al tercer lloc. I encara podria haver sigut pitjor, ja que si l'equip de Pedreguer haguera guanyat el de Benidorm, hauria caigut fins al quart lloc. Però els de la Marina Baixa han guanyat l'última partida de la segona fase (60-35) i s'acomiaden de la competició amb bon sabor de boca. El trio de Montserrat ha posat punt final a la fase regular amb un triomf per 60-55 sobre el d'Almussafes (De la Vega, Santi i Bueno), que el consolida en el segon lloc.

També et pot interessar

stats