La Copa del Món de Frontó torna a València 23 anys després

El Torneig Internacional de Frontó es disputarà entre el 12 i el 18 de setembre

L'acte de presentació de la Copa del Món de Frontó 30 m, torneig classificatori per al Mundial 2022
L'acte de presentació de la Copa del Món de Frontó 30 m, torneig classificatori per al Mundial 2022 / Fundació Esportiva Municipal de València

El Poliesportiu Municipal de Natzaret acollirà, entre el 12 i el 18 de setembre, la VII Copa del Món de Frontó de 30 metres, un esdeveniment internacional que torna a València al cap de 23 anys.

La setena edició del torneig, classificatori per al Mundial de França del 2022, es disputarà en les modalitats de frontenis i paleta goma. Hi participaran dotze combinats nacionals: l'Argentina, Bolívia, Xile, França, Guatemala, Itàlia, Mèxic, els Estats Units, Veneçuela, Costa Rica, Cuba i Espanya.

En l'acte de presentació van participar la regidora d'Esports de l’Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé; el subdirector general d'Esport, Carles Cuenca; el president de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana (FFPCV), Miguel Montalbán; el vicepresident de la FFPCV, Vicente Cubells, i el responsable de Gestió de Projectes de la Fundació Trinidad Alfonso, Sergi Borràs.

L'esforç de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana durant els últims anys, amb una inversió de més de 100.000 euros per a la renovació de les instal·lacions, s'ha vist recompensat amb la celebració d'aquest esdeveniment internacional. Aquestes millores adapten la pista principal als requeriments d'una competició d'alt nivell que no es disputava a la ciutat des de la primera edició l'any 1998.

També et pot interessar

stats