La Copa Diputació de València busca els semifinalistes

Resten dos jornades de Lliga i continua la incertesa per a saber qui entrarà en la lluita definitiva pel títol. L'única parella que té assegurada la presència en les semifinals és la de Ian i Brisca en el grup B de raspall.

La Copa Diputació de València busca els semifinalistes
La Copa Diputació de València busca els semifinalistes

En la competició d'escala i corda, Puchol II i Guillermo acaricien la classificació per a jugar les semifinals després de la victòria contra José Salvador i Javi per 60 a 25 al trinquet de Guadassuar. Tenen més de peu i mig en la recta final de la competició, però la Lliga està tan igualada que tot es decidirà en l'últim moment.

La parella que representa la la Pobla de Vallbona mira de reüll la pròxima partida que enfrontarà els seus dos màxims perseguidors en el grup A, els equips de Vila-real i Montserrat. Soro III i Jesús juguen contra Marc i Tomàs II divendres al trinquet de Dénia.

El grup B d'escala i corda també està molt anivellat. El cap de setmana es presenta clau. Dissabte, a Petrer, s'enfrontaran Pere Roc II i Pere contra De la Vega i Santi. Diumenge, des del trinquet de Murla i en directe per la televisió d'À Punt, la parella de Genovés II i Nacho tindrà a l'altre costat de la corda Giner i Félix. Les quatre parelles mantenen opcions de classificar-se.

En la competició de raspall està quasi tot per decidir perquè només Ian i Brisca, en el grup B, tenen assegurada la presència en les semifinals. La resta d'equips s'ho juguen tot en les pròximes partides.

En el grup A, Vercher i Roberto es mantenen invictes, però la seua classificació encara no està garantida matemàticament. Ho poden aconseguir este dijous 8 d'octubre al trinquet de Castelló de Rugat on s'enfronten a Salelles II i Canari, que també tenen a tir de pedra la classificació.

El cap de setmana es presenta intens. Divendres 9 d'octubre al trinquet del Genovés s'anuncien Punxa i Sanchis contra Ximo i Seve. Dissabte, la cita serà a la Llosa de Ranes amb Moltó i Josep contra Badenes i Tonet IV.

També et pot interessar

stats