La Copa Diputació tria els seus pretendents

En escala i corda, Puchol II i Carlos s'han convertit en semifinalistes i en raspall Mario i Brisca estaran en la final.

Trinquet de la Pobla de Vallbona
Trinquet de la Pobla de Vallbona / À Punt Mèdia.

La Copa Diputació, en les seues dues modalitats, viu moments decisius. Estan decidint-se les parelles que lluitaran pel títol. Ja s'han jugat dues partides que han deixat a Puchol II i Carlos com a semifinalistes per dalt corda i a Mario i Brisca com a finalistes de raspall.

Una de les cites de dilluns estava al trinquet de la Pobla de Vallbona. Allí, Puchol II i Carlos han guanyat 60 per 45 a Lluis de la Vega i Jesús. D'aquesta manera, queden configurades les semifinals d'escala i corda. Els guanyadors al trinquet de la Pobla jugaran la semifinal aquest divendres al trinquet de Vilamarxant. Els rivals de Puchol II i Carlos seran Soro III i Salva. 

La segona semifinal d'escala i corda serà el dimarts dia 10 de juliol al trinquet de Massamagrell, on Pere Roc II i Tomás II s'enfrontaran a Genovés II i Nacho. La final és diumenge 15 al trinquet de Guadassuar.

L'altra cita de dilluns estava al trinquet de Xeraco, amb la segona de les semifinals en la modalitat de raspall. Mario i Brisca han guanyat per la mínima a Montaner i Sanchis, 25 per 20. Acompanyaran en la gran final a Moltó i Néstor que el passat diumenge, al trinquet d'Oliva, la feren sabatera, 25 per cap, davant Sergio i Miravalles. La final de raspall serà dimecres dia 11 al trinquet de Castelló de Rugat.

També et pot interessar

stats