La Copa Diputació ja té definides les semifinals

Les eliminatòries comencen divendres.

Marc i Tomás II, equip de Montserrat
Marc i Tomás II, equip de Montserrat / Funpival

Després de les últimes partides disputades en la lliga regular, la Copa Diputació ja coneix els huit equips que jugaran les semifinals en les dues modalitats professionals. Unes eliminatòries, a partida única, que es jugaran divendres i diumenge.

En la modalitat d'escala i corda la primera semifinal serà divendres al trinquet de Vilamarxant, on s'enfrontaran els representants de la Pobla de Vallbona, Puchol II i Guillermo, enfront dels representants de Benidorm, Pere Roc II i Pere. La segona semifinal serà diumenge de matí al trinquet de Sueca, on la parella de Dénia, Giner i Félix, tindrà a l'altre costat de la corda els representants de Montserrat, Marc i Tomàs II. Una partida que es podrà seguir en directe per la televisió d'À Punt des de les 11:30 hores.

En la modalitat de raspall, la primera semifinal també serà divendres al trinquet del Genovés. La parella local, Badenes i Tonet IV rebrà Marrahí i Lorja, representants de Castelló. La segona semifinal serà diumenge al trinquet de Xeraco. Ian i Brisca, de l'equip de Sueca, jugaran contra Vercher i Roberto, parella de Sueca.

També et pot interessar

stats