Conferències, exposicions i pilota en la Trobada del Mediterrani

Es reuniran els combinats d'Itàlia, Portugal, València, el País Basc i Catalunya

Aquest matí s'ha presentat la Trobada a l'Ermita de la Xara de Simat de la Valldigna
Aquest matí s'ha presentat la trobada a l'ermita de la Xara de Simat de la Valldigna / Federació de Pilota Valenciana
01 d'octubre 2021 - 14:00

La Trobada de Pilota de la Mediterrània serà els dies 8, 9 i 10 d'octubre a Simat de la Valldigna (Safor) i l'organitzarà la Confederació Internacional de Joc de Pilota (CIJB).

Encara que la trobada s'emmarca en el cap de setmana, des d'aquest divendres 1 d'octubre s'hi pot gaudir de l'exposició "Faixa roja i faixa blava". Ja el divendres 8 d'octubre s'obrirà el foc amb una taula redona amb ponències de representants de tots els països convidats.

El mateix divendres començarà la competició esportiva, en aquest cas als carrers de Benifairó de la Valldigna amb el One Wall masculí i femení, amb els equips de la Comunitat Valenciana, Itàlia, Catalunya, el País Basc i Portugal.

Quan acaben les partides començarà, a la plaça de Guillem Agulló, enfront del monestir de Simat, la cerimònia inaugural amb la presentació dels equips, parlaments de les autoritats i l'actuació de l'Orquestra Simfònica Martín i Soler de València.

Dissabte, les finals, i diumenge, llargues i trofeus

Dissabte serà el dia de les finals de One Wall i la competició de joc internacional, amb la presència dels equips d'Itàlia, el País Basc i València. El diumenge es tanquen els actes amb el lliurament de trofeus, just després de la final de llargues al carrer del Monestir, entre els combinats basc i valencià.

Programació de la Trobada de Pilota de la Mediterrànea 2021
Programació de la Trobada de Pilota de la Mediterrànea 2021

També et pot interessar

stats