La Comunitat Valenciana jugarà la final de llargues del Mundial de pilota

La selecció valenciana s'ha imposat als Països Baixos en la semifinal per un ajustat 6-5 i es disputarà el títol de campió amb Bèlgica

Pere Roc II i Giner, durant la partida
Pere Roc II i Giner, durant la partida / Twittert: @fedpival

La Comunitat Valenciana jugarà la final de la modalitat de Llargues en el Mundial de Pilota d'Alzira després d'imposar-se als Països Baixos en la semifinal per un ajustat 6-5. El rival en la lluita pel títol de campió serà Bèlgica, en una partida que es disputarà aquest dissabte a les 15:45 h i que oferirà en directe la televisió d'À Punt Mèdia.

La selecció valenciana ha començat molt bé i s'ha situat amb un marcador favorable de 3-0, però els neerlandesos han sigut capaços de pegar-li la volta per a situar el 4-5 en el marcador. La Comunitat Valenciana s'ha refet del mal moment i ha aconseguit la victòria per 6-5.

El rival en la final serà la selecció de Bèlgica, que ha superat en l'altra semifinal el País Basc per 6-3.

L'equip femení, plata en One Wall 

La selecció valenciana femenina ha conquistat la medalla de plata en la modalitat de One Wall del Mundial de Pilota d'Alzira en perdre la final per dos sets a zero (13-21 i 13-21) contra els Països Baixos. En aquesta mateixa modalitat de joc, l'equip masculí ha perdut contra Euskadi en els quarts de final.

També et pot interessar

stats